Jump to Navigation

nieuwe ouders

Dit is de pagina voor nieuwe ouders.... en dus ook voor nieuwe leerlingen!

Wanneer uw zoon of dochter 4 jaar wordt, gaat hij of zij voor het eerst naar de basisschool. Uiteraard is dit een spannende periode voor zowel uw kind als voor uzelf. Het is dan belangrijk dat u uw kind met een gerust gevoel kan achterlaten. Wij willen u graag kennis laten maken met onze school, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Wilt u meer zien van onze school, kunt u een afspraak met Hans-Peter de Vogel of Daniella Kropmans maken. Zij zijn te bereiken via 0180-626317 of via info@odsdezeppelin.nl  

 

Inschrijven
Mocht u voor onze school kiezen dan kunt een afspraak maken om uw zoon of dochter in te schrijven. Inschrijfformulieren zijn bij de directie te verkrijgen.
Voor onze organisatie is het prettig als u uw kind inschrijft als hij/zij drie jaar is geworden. Wij hebben geen wachtlijst.
 

Schoolgids
In onze schoolgids kunt u veel praktische informatie over onze school vinden. Klik HIER voor schoolgids 2016-2017

 

Victor de Verkenner

Op de Zeppelin vinden we het belangrijk dat de kinderen zich veilig en vertrouwd in onze school voelen. En we willen er zo vroeg mogelijk mee beginnen om dit gevoel aan kinderen te geven. Daarom zijn we een groep gestart voor drieënhalf jarige peuters die bij ons zijn ingeschreven. Deze kinderen mogen op vrijdagochtend in de groep van Victor de Verkenner komen. De peuters van Victor de Verkenner maken spelenderwijs kennis met de Zeppelin, dit doen zij onder leiding van een pedagogisch medewerker van Stichting Kinderopvang Barendrecht een vrijwilligerster. Ze spelen samen in hun groep, gaan op bezoek bij de kleuters, verkennen het schoolplein en het speellokaal en maken kennis met de kinderen en juffen van de Zeppelin.  
De Verkenners hebben zelfs een mascotte: Victor. Een leergierig en speels aapje dat de kinderen meeneemt in de nieuwe wereld van de basisschool.
Als u meer wilt weten over Victor de Verkenner dan kunt u hierover contact opnemen met Hans-Peter de Vogel of Daniella Kropmans.  

Op de website van Victor de Verkenner komt u ook meer te weten over deze activiteit www.victordeverkenner.nlMain menu 2

Page | by Dr. Radut